måndag 12 november 2007

Pirr i magen igen...

I morgon skall jag vara uteliggare för en dag. Lämnar alma på dagis åker hem och stuvar om. varma kläder!! sovsäck, lite pengar. Skall jag ha mobilen med mig? Om det händer något eller när jag ringer för att säga godnatt till alma. Alma skall sova hos mormor och morfar, jag tar tillfället i akt och byter roll för 24 timmar. Kanske skall jag skramla med mynt i fickan och leta upp en telefonkiosk och ringa alma från en sådan, finns det sådana fortfarande? Jag har tidigare sovit ute men då har det varit sommar och aldrig i min egen hemstad. Kommer jag att vara rädd om natten? Det är kallt ute. kommer jag hitta någonstans att sova och där jag känner mig trygga att somna? Ang. pengar, hur mycket skall jag ha med mig? 70 kronor, är det mycket, lite? Jag tänker att det skall vara lite i underkant. Vad skall jag göra av all denna tid?

Andreas skall fotografera mig, en gång på dagen/kvällen, hällst när det är mörkt och kanske en gång på morgonen då jag har varit med om det (jag är aldrig den samme, mina erfarenheter förändrar mig)? Pirr Pirr.....

7 kommentarer:

Camilla Wu sa...

jag har kommit på att ju äldre jag blir dessdo modigare blir jag dagtid och dessdo ängsligare nattetid... jag skulle inte vilja sova ute själv en natt. Du är modig!
Lycka till...

S sa...

Mycket modig tycker jag med!
Härligt ändå att sova ute, kallt om näsan.

majaikonflikt sa...

Åh Johanna! Du e tuff som bestämde dig för att göra det!! Ha på dig mkt varma kläder... Jag kanske kan komma med bullar o choklad till dig.. eller är det fusk då? Kram o vi ses imon. Maja

Anonym sa...

Wow vilken ide. Du är verkligen modig. Jag är så rädd nuförtiden och blir räddare och räddare. Det är annat än förr.

avstånd sa...

Oj, låter jättespännande! Jag har också sovit ute på konstiga ställen i Europa men aldrig i Göteborg. Ska bli intressant att höra hur det var!
Lycka till!

Lysekil_evabengtsson sa...

F-n va modig du är,va rädd om dig. Kram

Annica sa...

Modiga, modiga du... känner mej som Nasse i Nalle Puh, kkkära nån då!